Acoperisuri pe viata

Acoperisuri pe viata

Data Martie 2021
Location Bucuresti
Valoare –
Categorie: Servicii de contructie si reparatii acoperisuri

S-a dorit un site de prezentare dar ulterior s-a mers pe promovare in special pe ADS Google. Site-ul a fost realizat in proportie de 40% cu ajutorul temei restul a fost contributie proprie. Materialele prezentate pe site sunt 99% proprii atat in ceea ce priveste textele cat si in ceea ce priveste partea vizuala.

Intre timp site-ul a intrat in primele 10 rezultate in cautarile de pe google. Adica in prima pagina si asta pe criterii mari de cautare cum ar fi “reparatii acoperisuri“, constructii acoperisuri” reparatii acoperisuri bucuresti” etc

Proiectul

Asa cum am spus s-a dorit un site de prezentare. Ca marea majoritate a clientilor nostrii s-a venit pe recomandare. Nu exista nimic facut deci s-a inceput de la zero. Am cautat un nume de domeniu cat  mai apropiat de domeniul lor de activitate, iar in paralel s-a trecut la primele schite. S-au stabilit parametrii de lucru, s-au stabilit liniile mari ale serviciilor si s-a ales tema. Site-ul a fost gata in 2-3 saptamani. In prezent este promovat prin ADS si se lucreaza la SEO.

SPRE SITE

Share: