Optimizare SEO

Realizarea unei campanii SEO performante pornește întotdeauna de la analiza datelor existente și identificarea situației actuale. Astfel, ne vom ocupa de auditarea site-ului tău, proces în cadrul căruia vom verifica zeci de elemente SEO ce pot contribui la îmbunătățirea vizibilității acestuia. În urma auditării, vom obține o listă cu oportunitățile de dezvoltare identificate, pe care le vom planifica de-a lungul campaniei SEO în funcție de impactul pe care acestea îl pot avea și gradul de dificultate din punct de vedere al implementării.

Realizarea analizei de cuvinte cheie

Tot în această etapă, vom realiza și analiza de cuvinte cheie, care are drept scop identificarea celor mai populare căutări ale utilizatorilor. Astfel, vom avea o imagine clară a potențialului de trafic pe care îl putem atrage și vom identifica noi oportunități

Recomandarea de solutii și implementarea lor

Fie că e vorba de optimizarea site-ului on-page sau off-page, echipa noastră va veni cu recomandări optime, astfel încât să ne asigurăm că proiectul tău respectă cele mai bune practici SEO, iar utilizatorii au o experiență plăcută.