I'M JOHN ARCHI.

Licensed Interior Designer. More than 50 projects done.
Hire Me Now
profile-pic[1] profile-pic-2[1] profile-pic-3[1]

WELCOME

I am an interior designer from Brooklyn, with a strong focus in interior and furniture design. I love to get new experiences and always learn from my surroundings. I’ve done more than 50 projects. You can check it through portfolio section on this website. I looking forward to any opportunities and challenges.

Are you ready for next project?

MY EXPERIENCES

2014 - Now

 

Chief Executive Officer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

2012 - 2014

 

Sr. Interior Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

2010 - 2012

 

Jr. Interior Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

2008 - 2010

 

Interior Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

WORK PROCESS

  • Ne vedem & Discutam
  • Idea & Conceptul
  • Design & Continut
  • Site & Promovare

In primul rand trebuie sa vedem care sunt cerintele. De la ce asteptari se pleaca, de la ce idei. Este foarte important in aceasta prima intalnire sa intelegem ce se doreste iar atunci cand lucrurile sunt vagi sau necunoscute noi facem propuneri care sa dinamizeze procesul de plecare, de inceput. Avem peste 15 ani in domeniul constructiei de site-uri si magazine online si zeci de proiecte finalizate. Am vazut cum piata se schimba si am trait aceasta schimbare. Asadar va puteti baza pe noi in evaluarea corecta si predictibila a unei solutii pentru necesitatile dumneavoastra. Si pana la urma, o cafea n-a omorat pe nimeni!

Dupa prima discutie analizam si propunem o idee, o schita de site de la care vom pleca. Pe baza acestei idei vom dezvolta un concept. Un site nu este o colectie de texte. Un site reprezinta o afacere iar o afacere presupune identitate, adica logo, un domeniu de activitate, adica o prezentare, diverse activitati specifice, recte o posibila clasificare dupa anumite criterii, oameni, adica o echipa si nu in ultimul rand o adresa adica datele si modalitatile de contact.

Am ajuns la partea cea mai consistenta. Design-ul unui site in ziua de azi nu mai este o problema complicata dar punerea lui in acord cu preferintele clientului e o munca de migala care necesita multa rabdare. Continutul in schimb presupune experienta si mai ales o abilitate dobandita in timp de a imbina scrierea corecta cu cerintele SEO fara a strica echilibrul ligvistic si estetic al textelor. Am realizat de la 0% sau de la 10%, 20% site-uri pentru domenii de activitate foarte diferite. Asa cum se poate vedea in portofoliul nostru de la transport moloz la chirurgie estetica sau de la depozit de cherestea la clinica stomatologica. Toate, dar absolut toate, au presupus ore de discutii si mii de modificari. Suntem mereu deschisi la dorintele si preferintele clientilor nostri.

SI am ajuns la final. Site-ul este gata, informatia este structurata si organizata intr-un mod atragator pentru ochiul vizitatorului, datele de contact sunt puse in locuri vizibile si usor de accesat, cu alte cuvinte cum am spus “gata”. Dar partea grea acum incepe. De ce? Pentru ca un site oricat de frumos, de atractiv, de usor de accesat ar fi fara vizibilitate el nu este gasit iar daca nu este gasit de potentialii clienti el este la fel de inutil ca o reclama luminoasa ascunsa intr-un garaj. Vizibilitatea unui site este esentiala pentru oricine vrea sa vanda, chiar si iluzii prin intermediul acestuia. O sa dau un singur exemplu. Sub 2% este trafic direct pe site-ul unuia dintre clientii nostri. Adica sub 2% din cei care au accesat site-ul intr-o luna au intrat pe site tastand pur si simplu adresa site-ului. Ceilalti au venit din ADS (Google) sau din SEO (in general tot Google). Aveti pe site-ul nostru multa informatie despre aceste lucruri iar pentru detalii si intrebari va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate pe site.

0

Hours of Works

0

Projects Complete

0

Slice of Pizza

0

Cups of Coffee